Værelserne

Mirabelle, Mynte, Røllike, Hvidtjørn, Hyldeblomst, Vildrose og Valmue er navnene på vores værelser – og på blomster og frugter du finder i området.

Mynte

Værelset ligger i stueetagen ved siden af handicaptoilet og badeværelser. Der er kørestolsvenlig indgang og direkte udgang til terrasse. Værelset er det største dobbeltværelse og også anvendeligt som behandlerrum for undervisere.

Valmue

Værelset ligger uden naboværelser i den ene ende af det gamle høloft. Der er to senge og det er værelset med den smukkeste udsigt over Slettermosen.

Vildrose

Værelset er et stort enkeltværelse der kan forvandles til et dobbeltværelse. På værelset er der skrivebord til den der har behov for en arbejdsplads. Udsigt til gæstehaven.

Røllike

Værelset er et stort enkeltværelse der kan forvandles til et dobbeltværelse. På værelset er der skrivebord til den der har behov for en arbejdsplads. Udsigt til gæstehaven.

Mirabelle

Kirsebærgårdens største værelse med fire senge og en lille sofa. Her er den skønneste udsigt ned mod Sanse- og skovhaven. Værelset ligger i gavlen af det gamle høloft ud mod gårdspladsen.

Slåen

Det lidt mindre firesengs værelse ligger for sig selv i gavlen over stalden. Her er udsigt til en lille sø i den private have og indgang fra hyggeloungen med den smukke udsigt over Slettermosen.

Hyldeblomst

Værelset er et dobbeltværelse der ligger i hovedhuset i en høj og lys kælder. Badeværelset ligger lige ved siden af værelset. Hovedhusets værelser benyttes kun, hvis det er nødvendigt.

Hvidtjørn

Værelset er et dobbeltværelse der ligger i hovedhuset i en høj og lys kælder med to vinduer og udsigt over marken. Badeværelset ligger også i kælderen. Hovedhusets værelser benyttes kun, hvis det er nødvendigt.

Det siger vores gæster

“Opholdet passede mig som “fod i hose”. Jeg har værdsat hvert sekund af retræteprogrammet. Den daglige rutine; meditationerne, måltiderne, løbeturene og fordybelsen resten af tiden.”

ANDERS KNUTSEN, TIDLIGERE CEO HOS BANG & OLUFSEN

“Kirsebærgården ligger fantastisk naturskønt med dejlige vandreruter, god udsigt og fred og ro. Dejligt lyst, god plads, lækker mad og venlig atmosfære.”

TIDLIGERE KURSUS PÅ KIRSEBÆRGÅRDEN