Indlæser Begivenheder

Groove and Grounding v/Karina Juul

Kom med på en transformerende fordybelsesweekend fuld af luksus for/til og med dig i det naturskønne Odsherred, hvor det tidligere husmandssted, Kirsebærgården, ligger og har de perfekte rammer til ro og fordybelse.

Vi dykker ind i vor indre; ind til roen og ind til alle de svar, vi i hverdagens travlhed ikke kan høre, selvom vi ved, at svaret på mange af vores spørgsmål vedrørende vores liv, finder vi inde i os selv.

Vi skal danse, tale, reflektere, mærke, vandre, spise, lytte og meget mere. En weekend hvor du får muligheden for at komme ned i gear, øge kropsbevidstheden og komme helt ind dit indre via dans og bevægelse (ingen erfaring er nødvendig – alle kan være med), coaching, mindfulness, vandreture og stilletid.

The Groove Method er den nemmeste og sjoveste danseform, hvor ingen danseerfaring er nødvendig. Vi danser til skøn og varieret musik med enkelte og få trin. Vi bruger hele rummet, danser blandt hinanden, for os selv, med hinanden. Alt i alt i en kærlig og ikke-dømmende atmosfære.

For hvem: For kvinden der ønsker et pusterum med luksus fra den travle hverdag, for kvinden der går med et brændende ønske om forandring i dit liv, men mangler et lille skub i den rette retning, for kvinden der er nysgerrig efter at lære nyt om dig selv og andre.

praktisk

Hvornar:
14. juni 2019 - 16. juni 2019
Tidspunkt:
16:00 - 16:00
Pris:
3000kr.
INFO OG TILMELDING
Gem Til:
iCal
eller
Google kalender