Indlæser Begivenheder

Grundkursus i Rosenmetoden – aflyst

Grundkursus i Rosenmetoden

I Rosenmetoden møder vi mennesker med indfølende, nænsomme hænder. Vi lærer at spejle, invitere, møde et andet menneske, som skaber kontakt. Når man oplever det her stærke nærvær og den plads og rummelighed omkring sig, så er der noget der åbner sig. Gamle traumer kan blive forløst, følelser kan rummes og dermed accepteres som en naturlig del af det at være menneske.
Vi er ikke interesseret i idealer og gode råd, men mere i det skønne og dejlige i at være et naturligt individ med alt hvad det nu indebærer. Vi er interesseret i de kvaliteter der for lang tid siden blev gemt væk for at overleve i de omgivelser, vi har befundet os i.
Der vil være masser af praktiske øvelser, da Metoden indlæres erfaringsbaseret. Du kan tage kurset for personlig afviklings skyld? eller som en start på uddannelsen til Rosenteraput. Min erfaring er at der sker noget ganske særligt, når man samles i disse grupper omkring Rosenmetoden. Der opstår en tillid, forståelse og rummelighed, som er helt unik.

Grundkursus, retræte og fuld forplejning 17-19 april 2020
På dette kursus bliver der mulighed for tilbagetrækning fra hverdagens travlhed og rigtig blive forkælet med lækker mad. Vi skal bo på Kirsebærgården, som er et særligt lille kursus- og retrætested midt i Odsherreds smukke natur. Vi kommer lige efter påsken hvor fårene på gården har fået lam. Der bliver tid og mulighed for at gå turer i området, som er fredet. Der er eng, skov og vand.

Mulighed for ankomst fredag fra kl. 16.30. Vi spiser aftensmad kl. 17.30.
Kl. 19- 21.15 er der en Miniworkshop, som er åbent for alle. Så her er du også velkommen til at medbringe din bedre halvdel eller veninde, som kunne være interesseret.
Lørdag starter vi med morgenmad kl. 8.15 og kurset går i gang kl. 9.30. Der vil være 1½ times frokostpause, så vi kan nå at nyde maden og evt. gå en lille tur.  I løbet af dagen vil der også blive serveret kaffe/the og kage.
Der er middag kl. 18.30
Samme program søndag. Vi runder kurset af søndag kl. 16.30

Der er kun 14 sovepladser, så skynd dig at sikre dig en plads. Til dem der bestiller først, er der mulighed for indkvartering i dobbeltværelser. Ellers er der også værelser med 4 senge. Der vil være stilhed på værelserne. Der er 2 enkeltværelser, som koster 250 kr. ekstra per nat.

For nærmere info og tilmelding på anjahuss@live.dk eller 28232639. Jeg glæder mig

 

praktisk

Hvornar:
15. april - 17. april
Tidspunkt:
16:30 - 16:30
Pris:
3950kr.
INFO OG TILMELDING
Gem Til:
iCal
eller
Google kalender