Indlæser Begivenheder

Natur-stilleretreat – aflyst

Jeg har været så heldig, at finde et dejligt sted, der hedder Kirsebærgården. Der ligger midt i Odsherreds skønne natur.

Det vil sige at, gården ligger midt imellem skov og et stort uforstyrret fuglereservat på den ene side og landlige omgivelser på den anden side.

Der er gåafstand til Isefjorden.

Det er en bestemt tid på året, med en helt særlige energi. Vi vil beruset i foråret fejre weekenden med en fordybelses øvelse.

Hvorfor tage på stille retreat?

På et stille retreat må man ikke snakke, når først vi går ind i stilheden. Der vil være en afgrænset ramme for, hvornår vi går i stilhed og hvornår vi går ud igen. Stilhed kan virke provokerende på nogle, men kan også være dejligt befriende. Befriende ikke, at skulle forholde sig til de andre, men bare være.

I stilheden kan du møde den bedste version af dig selv. For i stilhed kan du skrælle alle de lag af, som andre 0g især dig selv har påduttet dig.

Mange mennesker lever et hektisk liv, med en stram kalender. Disse dage har du chancen for at trække stikket ud og finde ro.

Er du stressramt er det en befrielse, at give sig selv sådan et ophold, hvor ingen stiller krav og du kan bare få alt den ro og restiuering du trænger til.

Er du udøver i mindfulness så kan du holde din proces og udvikling vedlige ved dette ophold.

Har du taget grundforløbet til Natur og stressvejleder uddannelsen hos Mind4nature eller en Mindfulness instruktør uddannelse et andet sted, så det oplagt at få et stille reatreat med på dit cv. Det er en fin overbygning at have med. Efter gennemført stille reatreat får alle deltagere et certifikat på at deltagelse.

Ikke alle Stille reatreat har natur temaet med. Men på dette er det en stor del af opholdet. Så du kan bruge dagene til at komme i dybere kontakt med naturen. Dette kan føles, som healing, da vi er natur. Vi er alle forbundet.

Du er også velkommen, hvis du vil lære nye sider af dig selv og blive genopladet.

Læs her et indlæg jeg har skrevet for “ Grøn forskel” om stilhed

praktisk

Hvornar:
22. maj - 24. maj
Tidspunkt:
16:00 - 14:00
Pris:
3200kr.
INFO OG TILMELDING
Gem Til:
iCal
eller
Google kalender