Indlæser Begivenheder

Vandredage i Geopark Odsherred

Vandredage i Geopark Odsherred. Mød nogle af Geo-parkens ”skjulte” steder.

Holder du af at vandre i noget af Odsherreds smukkeste natur? I i selskab med andre aktive mennesker, hvor der er sørget for alt. Så er disse dage måske noget for dig?

Dagene byder på foredrag om Geoparken. To guidede vandreture med historier fra lokalområdet. Frokost i Rørvig og fælles middag på Kirsebærgården i Nakke. Morgenyoga. Mundtlig historiefortælling ved aftenbålet.

Første dag byder på vandretur gennem Slettermose, rundt om Nakkes bløde runding langs vandet op, via Skredbjerg til Rørvig havn. Efter en skøn dag i det meget varierede landskab, får vi dejlig økologisk middag ved langbord i fælleskab med vores nye bekendtskaber og vi overnatter på den smukke nyrenoverede Kirsebærgården, som ligger midt i det fredede vandreområde.

Næste morgen er der yoga med yogamaster fra Sri Lanka for de morgenfriske. Ved morgenmaden smører vi madpakker til dagens vandretur, bl.a. med produkter fra Kirsebærgårdens økologiske landbrug. Vi vandrer gennem Hov vig til Sandflugtsplantagen og tilbage gennem den unge Nakke skov, hvor vi slutter dagen på Kirsebærgården med kaffe og kage.

Vi har sørget for 1 x foredrag, 1 x historiefortælling, 2 x guidede vandreture 13 og 15 km , 1 x yoga, 2 x frokost og 1 x middag, excl. drikkevarer. Vi har 18 pladser i delte værelser. Pris 1.950,-.

 

Mandag den 5. og tirsdag den 6. august

praktisk

Hvornar:
5. august 2019 - 6. august 2019
Tidspunkt:
8:00 - 15:00
Pris:
1950kr.
INFO OG TILMELDING
Gem Til:
iCal
eller
Google kalender

Arrangører

Kirsebærgården
LOF