Indlæser Begivenheder

Yoga, frihed og forår

Husker du fornemmelsen af at sætte dig udenfor i solen på en af forårets første solskinsdage og mærke solens stråler ramme dit ansigt?

Vi holder et unikt retreat i maj hvor vi på samme måde skal hengive os til at tage imod livet og lyset. Vi skal træne os i at opleve glæde i vores nære omgivelser og fintune vores energi til at vibrere med en følelse af frihed og handling.

Vi har sammensat et program til dig som byder på solritualer, hatha yoga, the-ceremoni, sund mad, gående meditation samt oplevelser i naturen.

Der er mulighed for at nyde Kirsebærgården og gå ture i den omkringliggende natur, som er fredelig og rig på dyre- og fugleliv.

I løbet af weekenden vil du møde fire forskellige ”værter” som på hver sin måde vil give undervisning eller forkæle dig, så du kan nyde som en forårsblomst i solens stråler, folde bladene ud og blomstre med dit fulde potentiale.

I forbindelse med retreatet er der mulighed for at få 50% rabat på coaching session med Eliana, efter først-til-mølle-princip. Læs mere om retreatet herunder.

Praktisk:
-Tilmeldingen er gældende, når betaling er registreret. Overfør beløbet til: HandsOn v. Marie Nørgaard Nielsen : Reg nr: 6194 Konto nr: 4170473944. Skriv gerne Yogaretreat og dit fornavn. Har du spørgsmål? Ring 2873 5722 eller skriv til info@sbayconsulting.dk og tal med Eliana.
-Du står selv for transport til og fra retreatet, men vi er meget gerne behjælpelige med at arrangere samkørsel.
-Ankomst: Du kan ankomme fredag fra kl 16. Der serveres aftensmad kl 18. Undervisningen fredag starter kl 19.
-Afrejse søndag kl 15.00.
-Prisen er 3000 kr ved overnatning på dobbeltværelse, ønskes eneværelse tillægges 150 kr. per nat. (der er kun 3 enkelt værelser)
-Alle kan være med, uanset hvor meget yoga eller meditation du tidligere har dyrket.
-Al undervisning foregår på dansk.
– Du forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis, som du vil.

Hvad får du for pengene:
-Fredag til søndag eftermiddag i Kirsebærgårdens naturskønne omgivelser inkl. 2 overnatninger.
-Fuld vegetarisk forplejning incl kaffe, te og snacks.
-Mange timer med yoga og meditation.
-Socialt samvær.
-Nye bekendtskaber.
-En weekend til selvkærlighed.
-Et kærligt, trygt og roligt forum, hvor du kan læne dig tilbage og tage imod.
-Mulighed for en coaching-session hos Eliana for 300kr (normalt pris 600kr).

Pris: 3000kr. Ønskes eneværelse tillægges 150 kr. per nat. (der er kun 3 enkelt værelser). Vi har plads til 12 deltagere.

Hvem er vi?
ELIANAs brasilianske smil smitter af på alle omkring hende. Hun har stor kærlighed til tango, og den livsglæde, hun henter gennem dansen, smitter af på hendes yogaundervisning. I denne weekend vil hun undervise i hatha yoga, med passion for at formidle yoga, som du kan tage med dig fra timen og bruge videre i din dagligdag. Eliana arbejder til daglig som coach, yogalærer og konsulent, og tilbyder 3 coaching-sessioner til nedsat pris til afholdelse i løbet af weekenden, efter først til mølle-princippet. Du kan finde mere om Eliana på hendes hjemmeside, https://sbayconsulting.dk/

JOHANNES kan tilberede en kop the med så stor omhu og fordybelse, at det genopfrisker din forståelse af, at i selv de mindste ting, vi gør, findes der en mulighed for at være endnu mere til stede. Johannes er til daglig folkeskolelærer med forkærlighed for poetisk brug af vores danske sprog. Han har 10 års erfaring med at afholde meditationer, hvor han deler ud af sin rolige og humoristiske måde at være i verden på. Johannes vil denne weekend være vært for gående meditation, lyttende og talende meditation og the-ceremoni.

HANNAH er fra Belgien. Hun er passioneret massør, handicaphjælper og elsker at være kreativ. Hannah vil med sin kærlighed til naturens magi og solens første stråler på en ny dag, guide os til en smuk start på dagen hver morgen. Derudover vil hun gennem hele weekenden, sammen med Marie, forkæle os med lækre vegetariske tryllerier fra køkkenet. Hannah elsker at give massage og er meget interesseret i kroppen og psyken og hvordan de hænger sammen.

MARIE holder af at give sig hen i et køkken til kreering af sund og lækker vegetarmad. Lige så meget som hun nyder at få grøntsagernes farver, smag og karakter til at gå op i en højere enhed, nyder hun at servere maden bagefter og det gør hun med omtanke, kærlighed og sans for æstetik.
Glæd dig til at blive inspireret når Marie og Hannah forkæler med hjemmelavede lækkerier fra køkkenet.
Marie arbejder til daglig med kunst og design, samt som underviser indenfor mode og tekstil.

Fælles for os alle fire er, at vi er lattermilde, blide og kærlige væsener, så du kan være tryg ved at overlade din weekend i vores hænder ☺

Vi glæder os til at møde dig og have en skøn weekend sammen. Eliana, Johannes, Hannah og Marie.

praktisk

Hvornar:
17. maj 2019 - 19. maj 2019
Tidspunkt:
17:00 - 15:00
Pris:
3000kr.
INFO OG TILMELDING
Gem Til:
iCal
eller
Google kalender