Indlæser Begivenheder

Yoga – Qi Gong – Pilates – fordybelsesretreat – aflyst

Tag en weekend ud af kalenderen, og kom med til det natur smukke Odsherred hvor du skal forkæle dig selv med bevægelses formerne yoga, Qi Gong, Pilates samt meditation. Dette uanset niveau og om du har prøvet yoga, Qi Gong, Pilates eller meditation før.

En weekend for dig, der vil “lade batterierne” op, være i naturen, komme ud af hovedet og ned i kroppen. Kirsebærgården og omgivelserne inviterer også til vandreture samt stilhed i dejlige omgivelser alt dette krydret med sund og nærende kost.

LIDT OM STEDET KIRSEBÆRGÅRDEN ligger mellem Hov Vig og Isefjord. Ca. 75 min fra København og 2 1/2 time fra Århus. Ejendommen er gennemrenoveret i 2015 med bæredygtige materialer som sikrer et sundt indeklima. Kirsebærgården er et hyggeligt og smukt kursus og retræte sted i fredlige og natur smukke omgivelser med massere af dyre- og fugleliv. Der er gåafstand til Isefjorden og flere ruter omkring Hov Vig og Nakke. På gården findes eget økologisk landbrug, skovhave og små sanserum hvor du kan sidde uforstyrret med en god bog eller bare nyde naturen. For kunst interesserede er der mulighed for at besøge lokale kunstnere i både Nakke, Rørvig eller Nykøbing.

praktisk

Hvornar:
15. maj - 15. maj
Tidspunkt:
15:00 - 15:00
INFO OG TILMELDING
Gem Til:
iCal
eller
Google kalender

Arrangører

Kirsebærgården
Mabel Kernn