Kursusfaciliteter

Kirsebærgårdens kursuslokaler tilbyder helt unikke rammer for dit kursus. Naturskøn beliggenhed, enkel indretning i giftfri materialer og samtidig med alle moderne kursusfaciliteter til din rådighed.

Kursussalen ved Slettermosen

Den smukke kursussal er bygget som en forlængelse af den oprindelige staldbygning med højt til loftet og udsigt over Slettermosens helt særlige landskab.

Kursussalen er enkelt og stilrent indrettet i naturens egne materialer. Her er lette, lyse farver, behageligt indeklima og god akustik.

Du og dine kursister vil opleve en unik atmosfære af ro og nærvær, som sikrer jer det størst mulige udbytte af opholdet.

Det smukke trægulv med indlagt varme gør rummet ideelt til fysiske aktiviteter som dans eller yoga. I råder frit over yogamåtter og meditationspuder til 20 personer.

Salen kan indrettes med borde og stole til 25-30 personer eller som biografopstilling med plads til 50 personer.

Det koster 175,- pr. person pr. dag at leje salen uden forplejning.

Faciliteter

På Kirsebærgården finder du de perfekte rammer for samvær og fordybelse og samtidig professionelle forhold for den kræsne konsulent eller underviser.

Stemningen i vores lokaler er harmonisk og minimalistisk, men det betyder ikke at du skal gå ned på udstyr! Du har adgang til alle moderne faciliteter, uden at det forstyrrer den rolige atmosfære.

Wi-fi er tilgængeligt i alle rummene, og der er cd-afspiller med højttalere til rådighed. Desuden findes der flipover og projektor, og i fællesrummet ved siden af kursussalen er der lærred og mulighed for tilslutning af projektor.

Hvis du ønsker at benytte computer i undervisningen, skal du medbringe din egen.

Værelser

Alle værelserne på Kirsebærgården har deres helt egen stemning. Vi har valgt at navngive værelserne efter forskellige blomster og frugter som findes i nærområdet.

Værelserne er fordelt på både stueetagen og førstesalen, alle med fin udsigt. De er nyrenoverede og enkelt indrettede i giftfri materialer. I stueetagen findes et værelse som er indrettet med øget tilgængelighed.

På førstesalen er der et toilet, og i stueetagen er der to baderum og to toiletter.

Kirsebærgården kan rumme overnatning for 14-18 personer. De fire pladser er i hovedhusets to dobbeltværelser. Der er mulighed for at indrette op til 8 enkeltværelser. Hvis I har behov for flere sengepladser er der også andre overnatningsmuligheder i området.

Læs mere om værelserne.

Fællesarealer

Når du træder ind ad døren, kommer du lige ind i Kirsebærgårdens hjerte, som er fællesrummet med køkken og siddepladser.

Fra fællesrummet går trappen op til førstesalen, hvor størstedelen af værelserne ligger. Her er der også en hyggelounge med den skønneste udsigt og siddepladser til 12-14 personer.

Stole, puffer og de små sofaer kan let flyttes rundt, så hyggeloungen kan bruges til at arbejde i grupper, eller man kan blot sidde i stilhed og nyde naturen fra de store vinduer i den gamle høloftslænge.

Alle rummene er skofrit område, og ved indgangsdøren står der hjemmesko, som I er velkomne til at bruge.

Udendørs er der rige muligheder for både at gåture og sidde i ro og nyde naturen. Rundt omkring gårdens bygninger finder I små uderum med bænke, hvor I kan hente ny energi.

Priser

Uanset hvilke ønsker I har til jeres ophold på Kirsebærgården, så ring og lad os få en snak. Vi kan opfylde de fleste ønsker, og vi skræddersyr gerne både kurser og særarrangementer. Virksomheder tillægges moms.

Dagspris inkl. forplejning

kr.575/dag

Morgenmad, kaffe/the, frugt, vand, frokost og kage

Book nu

Adgang til alle faciliteter

Overnatning og fuld forplejning

kr.1250/dag

Morgenmad, kaffe/the, frugt, vand, frokost, kage og middag

Book nu

Adgang til alle faciliteter

Add-on

Har I lyst til ekstra aktivitet eller fordybelse, så tilbyder vi en række oplevelser og foredrag i samarbejde med vores lokale netværk.

Guidede kajakture

Guidet kajaktur

Oplev lammefjorden på vandet med erfarne instruktører som fortæller om dyrelivet og naturhistorien.

Guidet mountainbike tur

Guidet mountainbiketur

Oplev Odsherreds bedste spots på mountainbike. Turen bliver tilpasset holdet, så alle kan være med!

Mindful vandring på Kirsebærgården

Mindful vandring

Bliv guidet på en mindful vandring i Slettermose, hvor alle sanser åbnes og du mærker krop og sind i samklang med naturen.

Yogaundervisning af Sri Lankansk yogi

Yogaundervisning

Bliv undervist i yoga af den srilankanske yogi Sarath Chandra. Både for nybegyndere og øvede.

Guidede vandretur

Guidet vandretur

Kom en tur rundt i området, og hør om områdets plante- og dyreliv. I kan selv bestemme turens længde.

Naturkok

Naturkok

Nordiske råvarer, vilde urter og bålet danner rammen om denne smagfulde oplevelse på Kirsebærgården.

Foredrag fra Sally Kommunikation

Foredrag

Vi tilbyder alle foredrag fra Sally Kommunikation (eksternt link).

Introduktion til mindfulness meditation

Mindfulness meditation

Introduktion til mindfulness
meditation i praksis

Rundvisning på gården

Rundvisning på gården

Hør om Kirsebærgårdens tilblivelse, besøg dyrene, gårdbutik mm.