Nyhedsbrev november 2017: Juleænder, fællesmediation og dans

2. november 2017

Det går mod vinter og som mange andre rydder jeg op i haven i denne tid. Graver planter op til overvintring og er i gang med at rydde et stykke af sansehaven til to sortbrogede gravide søer der kommer i januar. De skal gøre jorden klar til en større køkkenhave næste år inden de skal ned på folden og hvor de skal gå med deres små grisebasser.

Naturen har sin rytme. Fårene er nu sat til vædder. Jeg har lejet en vædder af Anne Hjelm, så Thor’s piger får deres egen vædder.  De første lam skulle gerne være her til påske, hvor vi holder Fårets dag påskelørdag.

Her er utrolig mange gæster i denne tid. Dejligt. Vi byder velkommen til Lars der laver kursus i havørredfiskeri, en gruppe forfattere fra RUC, Mindfulnessforeningens bestyrelse, Alt For Damernes redaktion, Raketvækst fra Odsherred kommune, dansefolket, en gruppe ledere fra Holbæk Kommune, Gymnasiefællesskabet, LAG-bestyrelsen og indiansk visdom.

Der er lidt arrangementer resten af året; fælles meditation hver mandag, dans og stadig pladser på kurser med indiansk visdom som omdrejningspunkt – og sidst men ikke mindst sidste udkald for bestilling af de få juleænder vi har tilbage.

Læs resten af nyhedsbrevet