Personlig Assistent søges til Sally Kommunikation/Kirsebærgården

Personlig Assistent søges til Sally Kommunikation/Kirsebærgården

Ønsker du en spændende arbejdsdag, hvor du arbejder helt tæt med indehaveren? Så er du måske vores nye personlige assistent. 

Om os

Kirsebærgården er et lille kursus- og retrætested på Nakke v/Rørvig i Odsherred. I vinterhalvåret er stedet booket af kursusholdere, konsulenter og virksomheder og i sommerhalvåret er her feriegæster og en række arrangementer for turister og lokale i området. I påsken 2018 åbner vi en gårdbutik.

Kirsebærgården driver et lille økologisk landbrug med produktion af grøntsager, lammekød, ænder, æg, kyllinger og grise – der primært sælges som stalddørssalg til private.

Sally Kommunikation er en kursusvirksomhed med speciale i kommunikation. Vi underviser og udvikler medarbejdere i virksomheder over hele Danmark. Birgitte Sally er direktør i Sally Kommunikation, hvor der også er tilknyttet fire andre undervisere.

På arbejdsadressen Slettermosevej er ligeledes ansat en altmuligmand, rengøringshjælp og kogekone.

Vi har en uformel omgangstone og kender hinanden godt. Vi lægger vægt på at vi alle er servicemindede, udadvendte og imødekommende over for hvem som helst der gæster gården.

Jobbet
Opgaverne er koordinering, administrative opgaver og markedsføring. Det er vigtigt at du har lyst til og mod på alle typer og størrelser af opgaver – lige fra at være tovholder på større events til at give en hånd med i grøntsagshaven. Du skal kunne trives i en hverdag med mange forskellige udfordringer og skiftende opgaver, og synes at det gør noget positivt for din arbejdsdag.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Birgitte Sally og hjælpe hende i det daglige.

Arbejdsopgaverne er: 

 • Markedsføring på de sociale medier og på vores hjemmeside
 • Koordinering af forplejning og rengøring
 • Arrangere og gennemføre events
 • Opdatere kursusmateriale og brochurer
 • Vedligeholdelse af fire hjemmesider
 • Opfølgning på kurser
 • Håndtere bookinger på Kirsebærgården
 • Kursusadministration
 • Let bogføring og fakturering
 • Håndtering og besvarelse af mails
 • Almindeligt kontorhold som indkøb, oprydning osv.

 

Personlige kvalifikationer
Du kan arbejde tæt sammen med en anden person og være indstillet på at assistere hvor der er behov for det.
Du har grundlæggende en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde og er sikkert glad for Excel.
Du har et godt overblik og kan koordinere mange forskellige mennesker og opgaver.
Du er god til at snakke med folk og kan lide det.
Du er i stand til at prioritere dine opgaver, og hele tiden være på forkant og følge dine opgaver til dørs.

Vi tilbyder:

 • Job på en arbejdsplads i udvikling
 • En spændende og alsidig arbejdsdag
 • God løn efter kvalifikationer
 • Et job med gode udviklingsmuligheder
 • Direkte indflydelse på udvikling af virksomheden
 • Stor frihed under ansvarStillingen er foreløbig på 20 timer pr. uge med mulighed for fuld tid på sigt.
  Tiltrædelse er 1. februar 2018.

Ansøgningsfrist 8. december. Samtaler den 12. december.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Birgitte Sally på tlf.: 26 14 20 29. Ansøgningen mailes til: birgitte@sallykommunikation.dk

 

Nyhedsbrev september 2017: Efterårsferie, får, slagtedage og kurser

Nyhedsbrev september 2017: Efterårsferie, får, slagtedage og kurser

Sikken sensommer!

Det er lunt og de sidste afgrøder er kommet i hus. Der er masser mirabellemarmelade til gårdens gæster. Nyhedsbrevet denne gang har dyrene i fokus. Nu skal jeg ikke have flere nye dyr foreløbig 🙂 En lille håndfuld  kurser ligger og venter. Efterårsarrangementer og slagtedage er også på programmet og sidst men ikke mindst, søger jeg hjælp på Kirsebærgården.

Nyd sensommeren.

Læs resten af nyhedsbrevet

Nyhedsbrev marts 2017: Luft Under Vingerne og masser af nye gæster på gården

Nyhedsbrev marts 2017: Luft Under Vingerne og masser af nye gæster på gården

Det har været en meget travl tid på Kirsebærgården i februar, så travl at jeg først er nået til nyhedsbrevet her i den første forårsmåned.

Vi får mange nye gæster og kurser den kommende tid; havørredfiskeri, selvværd og styrke, personlig kommunikation, 8 ugers mindfulness forløb og mange andre ting.

Min travlhed de sidste måneder har hovedsagelig handlet om én ting. Opstart af en ny socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er at skabe arbejdspladser i Odsherred. Det giver så meget mening for mig at være med til at bidrage til udvikling og sammenhængskraft i det lokalområde jeg er en del af.

Dyrene har det godt. Junior – en ung flot hane har fået nyt hjem i Egebjerg. Fårene er runde og sunde og snart kommer en masse lam. De første om 4 ugers tid. Ænder og høns er i parringshumør, så der bliver nok både kyllinger og ællinger i foråret. Der bliver ikke nogen Fårets dag i påsken. Jeg har simpelthen for mange bolde i luften og må begrænse mig, men næste år….. 🙂

Læs om lidt af det hele i nyhedsbrevet og følg med på facebook.

Læs resten af nyhedsbrevet

Nyhedsbrev januar 2017: Nye kurser, mere dans og Velfærdsdelikatesser

Nyhedsbrev januar 2017: Nye kurser, mere dans og Velfærdsdelikatesser

Så snart solen er fremme søger mennesker og dyr i læ og suger de livgivende stråler – det hele føles så tæt på, når man bor på landet…..elsker det…..

Det er ved at være et år siden Kirsebærgården stod færdig – indvendigt – og hvilket år. Tak til alle jer gode mennesker som har været på stedet og været med til at skabe liv herude.
Jeg er nu ved at have planlagt sommerens ture og arrangementer og der kommer til at ske masser af ting. Mere om det senere. De nysgerrige kan kigge i kalenderen på hjemmesiden.

I den næste tid byder vi velkommen til Roche Diagnostics, Danhotel Kalundborg, Netværket Profound og Nordea. Vi glæder os til at byde jer inden for på Kirsebærgården.
Den kommende tid byder også på dans, introduktion til MBSR forløb, kursus i Personlig kommunikation, Fårets dag i Påsken og Pia Torp kommer med et nyt spændende kursus i maj og så er Kirsebærgården blevet en del af Velfærdsdelikatesser – og vi har en enkelt forsmag på sommerens aktiviteter.

Læs mere om det hele i nyhedsbrevet

Kærlig hilsen
Birgitte

LÆS RESTEN AF NYHEDSBREVET

Nyhedsbrev december 2016

Nyhedsbrev december 2016

Tak for året der gik
– og velkommen til et 2017 med masser af liv.

Kirsebærgården har været åbent næsten et år. Det har været et spændende år med mange gæster, sommerarrangementer og flere og flere spændende forløb. Især konsulentbranchen og yogafolket har fundet vej til gården…..Jeg er glad og taknemmelig for at det er gået så hurtigt med at få folk herud på Nakke i den smukke natur…Tak…!

I januar glæder vi os til at få besøg af Odsherred Forsyning, Birgitte Nortvig, Gentofte Kommune, Stillerejser og Professionshøjskolen UCC.

Der bliver også en række åbne arrangementer som alle kan deltage i.
Pernille Overø kommer igen i år og laver nytårskur en hel lørdag. Der er  improdans i både januar, februar og marts – og så har vi nye gæster på gården til en spændende proces med Visionboard for 2017.

Læs mere om det hele i nyhedsbrevet

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Birgitte

LÆS HELE NYHEDSBREVET

Nyhedsbrev november 2016: Vinter på Kirsebærgården

Nyhedsbrev november 2016: Vinter på Kirsebærgården

Pludselig blev det for alvor vinter og jeg måtte se finde ud at få fodret fårene med wrap. Der er kommet halm i læskuret. Hønsene går rundt og løfter benene højt i sneen og tiden kalder på indendørs sysler. Det er nu også en skøn tid…..

Vi begynder så småt at få nye gæster der ikke er en del af netværket og det er dejligt. Kirsebærgården bider sig stille og roligt fast som et alternativ til de klassiske kursus- og konferencecentre – selvom det er i lille skala.

I den kommende tid skal der igen danses, gæster skal serviceres, der skal slagtes høns. Der er nye datoer for fællesmeditation og så er der både kommet julefortælling og nytårskur på programmet.

Jeg glæder mig til at se jer herude…..

LÆS HELE NYHEDSBREVET