Nyhedsbrev marts 2017: Luft Under Vingerne og masser af nye gæster på gården

marts 22nd, 2017 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev marts 2017: Luft Under Vingerne og masser af nye gæster på gården”

Det har været en meget travl tid på Kirsebærgården i februar, så travl at jeg først er nået til nyhedsbrevet her i den første forårsmåned.

Vi får mange nye gæster og kurser den kommende tid; havørredfiskeri, selvværd og styrke, personlig kommunikation, 8 ugers mindfulness forløb og mange andre ting.

Min travlhed de sidste måneder har hovedsagelig handlet om én ting. Opstart af en ny socialøkonomisk virksomhed, hvis formål er at skabe arbejdspladser i Odsherred. Det giver så meget mening for mig at være med til at bidrage til udvikling og sammenhængskraft i det lokalområde jeg er en del af.

Dyrene har det godt. Junior – en ung flot hane har fået nyt hjem i Egebjerg. Fårene er runde og sunde og snart kommer en masse lam. De første om 4 ugers tid. Ænder og høns er i parringshumør, så der bliver nok både kyllinger og ællinger i foråret. Der bliver ikke nogen Fårets dag i påsken. Jeg har simpelthen for mange bolde i luften og må begrænse mig, men næste år….. 🙂

Læs om lidt af det hele i nyhedsbrevet og følg med på facebook.

Læs resten af nyhedsbrevet

Nyhedsbrev december 2016: Tak for året der gik

december 10th, 2016 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev december 2016: Tak for året der gik”

– og velkommen til et 2017 med masser af liv.

Kirsebærgården har været åbent næsten et år. Det har været et spændende år med mange gæster, sommerarrangementer og flere og flere spændende forløb. Især konsulentbranchen og yogafolket har fundet vej til gården…..Jeg er glad og taknemmelig for at det er gået så hurtigt med at få folk herud på Nakke i den smukke natur…Tak…!

I januar glæder vi os til at få besøg af Odsherred Forsyning, Birgitte Nortvig, Gentofte Kommune, Stillerejser og Professionshøjskolen UCC.

Der bliver også en række åbne arrangementer som alle kan deltage i.
Pernille Overø kommer igen i år og laver nytårskur en hel lørdag. Der er  improdans i både januar, februar og marts – og så har vi nye gæster på gården til en spændende proces med Visionboard for 2017.

Læs mere om det hele i nyhedsbrevet

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Birgitte

LÆS RESTEN AF NYHEDSBREVET

Nyhedsbrev november 2016: Vinter på Kirsebærgården

november 1st, 2016 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev november 2016: Vinter på Kirsebærgården”

Pludselig blev det for alvor vinter og jeg måtte se finde ud at få fodret fårene med wrap. Der er kommet halm i læskuret. Hønsene går rundt og løfter benene højt i sneen og tiden kalder på indendørs sysler. Det er nu også en skøn tid…..

Vi begynder så småt at få nye gæster der ikke er en del af netværket og det er dejligt. Kirsebærgården bider sig stille og roligt fast som et alternativ til de klassiske kursus- og konferencecentre – selvom det er i lille skala.

I den kommende tid skal der igen danses, gæster skal serviceres, der skal slagtes høns. Der er nye datoer for fællesmeditation og så er der både kommet julefortælling og nytårskur på programmet.

Jeg glæder mig til at se jer herude…..

LÆS RESTEN AF NYHEDSBREVET

Efterår i Slettermosen

Nyhedsbrev oktober 2016: Efterår i Slettermosen

oktober 15th, 2016 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev oktober 2016: Efterår i Slettermosen”
Efterårsferien nærmer sig og vi glæder os til at byde gæster velkommen til morgenyoga fra lørdag morgen, vandretur og suppe på søndag. Ænderne bliver slagtet torsdag i næste uge. Jeg har fået vædder til fårene, der er kommet dans på Kirsebærgården og sidst men ikke mindst har vi fået ny hjemmeside.

Glæder mig til at se jer herude i efteråret

(mere…)

Sikken sensommer

Nyhedsbrev september 2016: Efterårsferie, får, slagtedage og kurser

september 17th, 2016 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev september 2016: Efterårsferie, får, slagtedage og kurser”
Det er lunt og de sidste afgrøder er kommet i hus. Der er masser mirabellemarmelade til gårdens gæster. Nyhedsbrevet denne gang har dyrene i fokus. Nu skal jeg ikke have flere nye dyr foreløbig 🙂 En lille håndfuld kurser ligger og venter. Efterårsarrangementer og slagtedage er også på programmet og sidst men ikke mindst, søger jeg hjælp på Kirsebærgården.

Nyd sensommeren.

(mere…)

Grøntsagshaven bugner

Nyhedsbrev juli 2016: Her er en overflod af mad, mennesker og gode arrangementer

juli 7th, 2016 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev juli 2016: Her er en overflod af mad, mennesker og gode arrangementer”
Jeg føler mig utrolig rig og taknemmelig over Kirsebærgården. Det er et lille paradis og juli måned er en vidunderlig tid for høst af en overflod af afgrøder. Køkkenhaven bugner og de første agurker er høstet i drivhuset – nyt for en københavner, som mig :-).

(mere…)

Job på Kirsebærgården

Nyhedsbrev juni 2016: Vandreture, brunch, historiefortælling og sommeryoga

juni 10th, 2016 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev juni 2016: Vandreture, brunch, historiefortælling og sommeryoga”
Min første høst er i hus! Der ligger store vintermadpakker med økologisk kløvergræs til de gotlandske pelsfår der flytter ind i august.

(mere…)

Så er 2016 i gang og Kirsebærgården starter sit liv for alvor

januar 21st, 2016 Posted by 0 comments on “Så er 2016 i gang og Kirsebærgården starter sit liv for alvor”
2015 har været et hårdt etableringsår, men resultatet er blevet helt fantastisk. Det er dygtige mennesker der har bygget herude og jeg er stolt og glad for Kirsebærgårdens udtryk – og nyder at alt er bygget i bæredygtige og giftfri materialer. Man kan virkelig mærke det på indeklimaet.

(mere…)

Nyhedsbrev januar 2017: Nye kurser, mere dans og Velfærdsdelikatesser

januar 6th, 2016 Posted by 0 comments on “Nyhedsbrev januar 2017: Nye kurser, mere dans og Velfærdsdelikatesser”

Så snart solen er fremme søger mennesker og dyr i læ og suger de livgivende stråler – det hele føles så tæt på, når man bor på landet…..elsker det…..

Det er ved at være et år siden Kirsebærgården stod færdig – indvendigt – og hvilket år. Tak til alle jer gode mennesker som har været på stedet og været med til at skabe liv herude.
Jeg er nu ved at have planlagt sommerens ture og arrangementer og der kommer til at ske masser af ting. Mere om det senere. De nysgerrige kan kigge i kalenderen på hjemmesiden.

I den næste tid byder vi velkommen til Roche Diagnostics, Danhotel Kalundborg, Netværket Profound og Nordea. Vi glæder os til at byde jer inden for på Kirsebærgården.
Den kommende tid byder også på dans, introduktion til MBSR forløb, kursus i Personlig kommunikation, Fårets dag i Påsken og Pia Torp kommer med et nyt spændende kursus i maj og så er Kirsebærgården blevet en del af Velfærdsdelikatesser – og vi har en enkelt forsmag på sommerens aktiviteter.

Læs mere om det hele i nyhedsbrevet

Kærlig hilsen
Birgitte

LÆS RESTEN AF NYHEDSBREVET