Livet myldrer frem på Kirsebærgården

Nyhedsbrev april 2016: Livet myldrer frem af jorden og i sprækker

6. april 2016 Nyhedsbrev

Dyr og planters vilje til liv kommer virkelig til udtryk her i foråret, hvor fuglene har travlt med redebyggeri og alt det grønne nærmest vælter op ad jorden. En høne er skruk og holder fast i sin rede. Andemor har lagt 14-16 æg og er i gang med at fore med dun. Hun lægger sig nok snart.

For os mennesker er Kirsebærgården også ved at være forårsklar. Der er lavet terrasse rundt om bygningen og huset bliver malet udvendigt i denne uge.

Vi er klar til vores første søndagsbrunch på søndag, til Lottes Detox/rawfood i Pinsen, til vinsmagning og middag på Maarbjerggaard.
Vores første MBSR mindfulness hold starter den 21. april og der er få ledige pladser.
På fredag er der gratis fællesmeditation – og det også ved at være tid til at tilmelde sig forsommerens retræte.
Sidst men ikke mindst er slagtekyllingerne kommet på græs. Læs om det hele her i nyhedsbrevet for april.

Jeg glæder mig til at se jer herude.

Fællesmeditation på Kirsebærgården

Fællesmeditation

Vi er mange mediterende i Odsherred og til fredags fællesmeditationerne er alle velkomne uanset meditationsretning. Første gang var vi 6 personer og der er plads til mange flere. Vi sidder i stilhed sammen og mediterer kl. 7-7.45. Der er stole, zafu puder og zabuton madrasser. Det er gratis og en vidunderlig måde at starte dagen på.

Søndagsbrunch den 17. april

Start søndagen med en skøn brunch på Kirsebærgården og fortsæt dagen med en gåtur i Slettermosen, Nakke Skov, Hov Vig eller langs stranden Nakke rundt til Skredsbjerg. Vi har turforslag på 1, 2 og 3 timer.

Vi byder på Kirsebærgårdens økologiske og hjemmelavede brunch incl. stempelkaffe og te til 139,-.

Brunchen serveres på tallerkner og børn er velkommen til at dele. Brunchen kan kun forudbestilles!

Bestil brunch

Søndagsbrunch på Kirsebærgården

MBSR mindfulness 8 ugers forløb starter 21. april

MBSR forløbet er forskningsbaseret og vi er medlem af Mindfulnessforeningen. En garanti for kompetent uddannelse og lærere der lever op til foreningens etiske regelsæt.

Forløbet er for dig der ønsker at opleve en dybere ro og klarhed, en større balance og kontrol i dit liv – du er du villig til aktivt at engagere dig i dit helbred og din trivsel.

Forløbet foregår torsdag aftner kl. 18.30 – 21.00.

Læs alt om forløbet

MBSR-kursus på Kirsebærgården
Vinsmagning på Kirsebærgården

Vinsmagning, gåtur gennem Nakkeskoven og middag på Maarbjerggaard lørdag den 7. maj

Du kan glæde dig til en hyggelig, velsmagende og lærerig oplevelse fra vinens verden – akkompagneret af de gode tilbud som Peter Jac fra Høve møder op med – Peter glæder sig også til at give dig svar på de vin & spiritusspørgsmål du går og ruger med.

Efter vinsmagningen går dem, der har lyst til det med på en fælles vandretur (30 min.) gennem Nakkeskoven ned til Maarbjerggaard i Nakke by.Her sidder vi sammen ved langbord og Anne Mette laver en lækker ”vinsmagnings” tallerken til os.

Man kan deltage i vinsmagningen alene eller både vinsmagning og efterfølgende middag. Man kan også springe gåturen over og køre til Maarbjerggaard.

Gør det der passer dig, men skynd dig at reservere billet!

Reservér din plads nu

Maarbjerggaard leverer lækker vinsmagningstallerken til Kirsebærgården

Body and Soul Detox Retreat 14.-16. maj

Nu har du igen mulighed for at deltage på Body & Soul Food retreat. Denne gang i pinsedagene. Retreatet er for dig der trænger til at forkæle dig selv med alt det bedste for krop og sjæl.

Det er ikke bare en weekend med yoga og grøn mad men en 360 graders all round oplevelse for krop og sjæl. Denne gang skal jeg selv deltage. Jeg blev så inspireret da Lotte var her sidst. Køkkenet bugnede af dufte og vidunderlig grøn mad.

Læs mere om Detox Retreat

Lotte Voigt holder detoxdage på Kirsebærgården
Body and Soul Detox på Kirsebærgården
Økologiske kyllinger på Kirsebærgården
Økologiske kyllinger på Kirsebærgården

De store kyllinger på græs

Kyllingerne er nu 6 uger gamle og ca. halvvejs i livet.

De nyder at være på græs, hvor alt foder bliver smidt ud til dem, så de kan skrabe.

De har ca. 500 kvm, men bruger indtil videre kun de 50 kvm. Det er så hyggeligt at have sådan en flok – de store æglæggere undrer sig.

Der er få tilbage til salg. 100 pr. kilo

Du kan bestille på

info@kirsebaergaarden.com

Retræte på Kirsebærgården

Retræte 6.-12. juni – minimum 3 dage

Retræte er for dig der har behov for helt at trække stikket for en stund. Måske fordi du skal koncentrere dig om en opgave, har ting du skal have på plads i dit hoved eller fordi du trænger til fred og ro i hele dit system på grund af for stort pres – for længe. Der kan være mange gode grunde til at unde sig selv den luksus stilhed og fordybelse kan være.

Opholdet passede mig som “fod i hose”. Jeg har værdsat hvert sekund af retræteprogrammet. Den daglige rutine; meditationerne, måltiderne, løbeturene og fordybelsen resten af tiden.

Anders Knutsen, tidligere CEO hos Bang & Olufsen

Læs mere om retrætet

Drop-in yoga på Kirsebærgården

Sarath fra Sri Lanka – laver yoga på Kirsebærgården hele sommeren

Når skolernes sommerferie starter den 25. juni, starter Sarath med at lave sin helt vidunderlige yoga på Kirsebærgården. Det gør han hver morgen kl. 8 – 9.30. Det koster 150,- for 1,5 time og man kan købe klippekort til 5 eller 10 gange til hhv. 650 og 1100 kr. Klippekort købes online på Salkavalka.dk.

Følg med på plakaterne i byen og i Kirsebærgårdens kalender på

www.kirsebaergaarden.com

Sarath’s heldags velværeworkshop med yoga, healing, lækker vegetarmad vender jeg tilbage omkring. Datoerne bliver 4. juni og 23. juli.