Fællesspisning

Nyhedsbrev august 2016: Sommeren der gik, efterårets kurser og en mountainbiketur

17. august 2016 Nyhedsbrev

Det har været en forrygende sommer for Kirsebærgården – et stort tak til alle jer der var her for at holde ferie, deltage i yoga, spise brunch, deltage i vandreture og historiefortælling. Jeg er blæst bagover af al den velvilje og det store fremmøde til vores arrangementer herude – I har været flere end jeg kunne drømme om – Tak for jer!

Nu er sensommeren over os og Kirsebærgårdens liv som kursussted for egne og andres kurser og møder begynder igen. Det bliver skønt med en mere rolig energi herude i efteråret. Sådan et sted som jeg har, kan ikke fungere alene og der er flere gode mennesker der hjælper til.

Jeg får i efteråret hjælp fra Anna-Marie til at få serviceringen af gæster til at hænge sammen. Elsebeth er startet i praktik og vi skal lære en masse af hinanden om content marketing – og Keld er i fuld gang med at sætte hegn op på grunden til de skønne gotlandske pelsfår der lander på matriklen om nogle uger. Frederik er i gang med en helt ny hjemmeside til Kirsebærgården med mange flere billeder og familien hjælper som sædvanlig til, hvor der er brug for det. – Også tak for jer.

Læs i nyhedsbrevet om efterårets kurser og en mountainbiketur vi laver sammen med Altidaktiv og VisitOdsherred. Mere om nye slagtekyllinger og får i næste nyhedsbrev, der kommer i september.

Hav en skøn sensommer.

Sommeren 2016

Der har været yoga hele sommeren med Sarath fra Sri Lanka – en kæmpe succes og en stor glæde over at have fået Saraths fantastiske yoga til området.

Vandretur med efterfølgende brunch var også noget der trak folk herud. Det gentager vi i efteråret, måske med suppe og fuglekig 🙂

Susie m. gæster fortalte – skønne historier og også her blev der fortalt for fulde huse.

Geopark brunch med rundvisning blev udsolgt på en time – meget overvældende.

Alle vores arrangementer har været en succes og jeg vil gå i tænkeboks vinteren over, for at se hvad vi skal fokusere på næste sommer.

Sommeren 2016
Assertionskursus med Birgitte Sally

En af deltagerne fra sidste hold:

”Du er tydeligvis hjemme i stoffet og forløbet. Sikker styring – også af gruppens dynamikker. Jeg føler mig både tanket op og tilført et anker til fremtidig læring.”

Kursus i assertion – personlig styrke

Kurset er mit flagskib og jeg elsker at lave det. I mange år har jeg lavet kurset for Mannaz, men nu er kurset trukket til Kirsebærgården. Det er et kursus der virkelig gør en forskel. Kurset er for mennesker, der ønsker at arbejde professionelt og i dybden med egen personlige kommunikation og egne problemstillinger fra arbejdspladsen.

Næste hold med max 8 personer kører 21. – 23. september.

Læs mere om kurset.

MBRS infomøde

MBSR infomøde på mandag

Igen i efteråret laver jeg 8 ugers MBSR, Mindfulness Based Stress Reduction forløb i Odsherred. Kurset starter 8. september og er torsdag aftner.

Kom til introduktionsmøde den 22. august og hør nærmere om, hvad et 8 ugers MBSR forløb kan, og hvad mindfulness er for noget.

Infomødet er gratis, men kræver tilmelding.

Læs mere om infomødet.

Aktiv weekend til vands, til fods og på cykel

Bed and Bike – weekenden den 16. – 18. september

I samarbejde med Altidaktiv og VisitOdsherred, kan Kirsebærgården nu tilbyde en mountainbiketur for dig der ønsker at blive fortrolig med mountainbiken og måske lade dig udfordre.  En aktiv weekend på mountainbike i Odsherreds smukke natur.

Læs om turen.

Godt brølt, løvinde

Godt brølt, løvinde! – kvindepowerkursus 7. – 9. oktober

De tre skønne kvinder Mariann, Natasha og Dorte kommer til Kirsebærgården i oktober og laver kvindekursus for dem der virkelig ønsker et grundig og lærerigt løft udi i den personlige power. De er dygtige, de damer. Så glæd jer.

Med hver sin faglighed vil de tre give dig mulighed for at tanke op så du bliver endnu bedre til at kommunikere klart og overbevisende – både når du taler og skriver. Kurset er rettet mod virksomheder. Der hører en hjemmeside www.godtbroelt.dk til kurset.

3 energiske dage med plads til fordybelse og ny inspiration

Læs mere om kurset.

Anemone og Pia

Body-Mind-Life talks 29. – 30. oktober

Pia og Anemone holdt deres skønne workshop Karma, kærlighed og karakter i juni måned. Nu kommer de igen fyldt op af ny energi til at udfolde endnu mere. Kurset er for alle – både dem der deltog sidste gang og nye deltagere.

Oplev en hjerteåbnende weekendworkshop med undervisning for dig, der ønsker at lukke op for nye dimensioner i din personlige udvikling.

Gennem et skønt mix af bevægelse af kroppen og sindet inviteres du til at åbne op til mere bevidste, kærlige og glædesfyldte møder med dig selv og andre i rummelighed, accept og balance. Meditationer og reflektioner. Bevægelse og sjælens musik.

Læs mere og tilmeld dig.

Lej Kirsebærgården til kurser

Lej Kirsebærgården til kurser, dagsmøder og retræter

Vi har skabt et virkelig dejligt sted, hvor målet har været at skabe en balance i lokalerne; kursussal og fællesrum og værelser der sikrer nærvær og samtidig professionelle forhold for den kræsne konsulent eller underviser. Du er velkommen til at komme og se herlighederne inden du booker Kirsebærgården til møder, dagskurser, overnatning med og uden forplejning.

Læs mere om kursusfaciliteterne.