Så er 2016 i gang og Kirsebærgården starter sit liv for alvor

21. januar 2016 Nyhedsbrev

2015 har været et hårdt etableringsår, men resultatet er blevet helt fantastisk. Det er dygtige mennesker der har bygget herude og jeg er stolt og glad for Kirsebærgårdens udtryk – og nyder at alt er bygget i bæredygtige og giftfri materialer. Man kan virkelig mærke det på indeklimaet.

Juleænder

Jeg får et hold slagtekyllinger her i foråret så snart frosten er væk. Her laver jeg blot 25 stk. ad gangen.

Første hold økologisk kød – juleænder

Første hold kød fra Kirsebærgården var et lille hold juleænder, der blev slagtet til nærmeste familie og venner. Det var så stor en smagsmæssig succes, at jeg godt tør love at jeg laver mindst 25 juleænder til næste år. Jeg har beholdt et par ænder og fået tilført en ny dame fra Ulkerup, så jeg satser på egenproduktion.

Birgitte Sally

Jeg vil give ordet til et par af deltagerne fra Assertionskurset i december:

”Birgitte, du rummer utrolig meget og jeg føler jeg er blevet guidet og coachet til en større forståelse af mig selv og kommunikation.”

Kirsebærgårdens Assertions-internat

Jeg afholdt mit første internat på Kirsebærgården i december. Et skønt kursus på tre dage som virkelig gør forskel for mennesker. Kurset har jeg lavet for Mannaz i mange år og det var en skøn fornemmelse nu at lave det i eget regi. Deltagerne var utrolig glade for kurset og for det skønne sted, de havde helt for sig selv.

Assertionskurset kører igen til juni. Du kan læse om det her.

”Du er tydeligvis hjemme i stoffet og forløbet. Sikker styring – også af gruppens dynamikker. Jeg føler mig både tanket op og tilført et anker til fremtidig læring.”

Nytårskursus med Pernille Overø

Kirsebærgården startede året op med nytårskursus med Pernille Overø søndag den 10. januar – det må vi gøre igen!

En af deltagerne får ordet:

“Tak for en virkelig fin dag på Kirsebærgården! Pernille skabte en dejlig atmosfære og et trygt rum, hvorfra vi kunne undersøge vores tanker og følelser i forhold til et nyt og friskt år, fuldt af muligheder. Det var så dejligt at bevæge og bruge kroppen helt frit – hvornår har man sidst gjort det! – og Pernille guidede os gennem dagen med stor åbenhed og ro. Øvelserne hang så fint sammen, og Pernille fik på forbilledlig vis faciliteret en proces, hvor man kunne koncentrere sig om sig selv og samtidig både modtage og give feedback til de andre.”

Pernille Overø
Lotte Voigt Arnsted

Body & Soul Retreat v/Lotte Voigt Arnsted

Jeg har lavet en aftale med Lotte Voigt Arnsted fra Body and Soul Food. Lotte vil det kommende år lave Detox og rawfood kurser én weekend om måneden. Første gang bliver 11. – 13. marts. Lotte har lavet kurserne i mange år på Fejø og jeg er glad for at Lotte nu har valgt også at lave sine skønne kurser på Kirsebærgården.

Frokost på Kirsebærgården
Yoga og meditation med Sarath

Yoga og meditation hele sommeren med Saraath fra Sri Lanka

Jeg har også lavet en aftale med yogamester og guru Saraath, der kommer fra Sri Lanka. Saraath vil hele sommeren undervise i yoga og meditation på Kirsbærgården. På Sri Lanka er Saraath privatunderviser for minister og forretningsfolk og gennem de sidste 14 år har han været tilknyttet et 4 stjernet retreat sted på Sri Lanka. Her uddanner  Saraath folk i yoga, meditation og massage. Jeg glæder mig til at Saraath skal undervise på Kirsebærgården hele sommeren.

Walk to explore

I februar får vi besøg af to konsulenter der skal lave udviklingsproces med en ledergruppe, hvor de bl.a. skal bruge området til at vandre hver dag – både formiddag og eftermiddag.

Mere af det – området inviterer til den slags processer.

MBSR mindfulness 8 ugers forløb

8 ugers MBSR mindfulness forløb er populært i København, hvor jeg kører det flere gange om året, men det kneb i efteråret med at få deltagere nok til et hold heroppe i Odsherred. Nu forsøger jeg igen til foråret.

Der er en gratis introduktion den 17. marts. Du kan læse mere om 8ugers forløbet her og tilmelde dig den gratis introduktion her.

Sommer på Kirsebærgården

Hvordan får sommerens turister en særlig oplevelse på Kirsebærgården?

Planlægning af turistsæsonen er i gang og det vil jeg fortælle mere om i næste udgave af nyhedsbrevet. Det hele er nyt og spændende. Det levende sted jeg gerne vil skabe, begynder lige så stille at røre på sig

Her skal nok komme masser af liv!

Godt nytår til alle! 

Kærlig hilsen 
Birgitte Sally