Efterår i Slettermosen

Nyhedsbrev oktober 2016: Efterår i Slettermosen

15. oktober 2016 Nyhedsbrev

Efterårsferien nærmer sig og vi glæder os til at byde gæster velkommen til morgenyoga fra lørdag morgen, vandretur og suppe på søndag. Ænderne bliver slagtet torsdag i næste uge. Jeg har fået vædder til fårene, der er kommet dans på Kirsebærgården og sidst men ikke mindst har vi fået ny hjemmeside.

Glæder mig til at se jer herude i efteråret

Thor - Kirsebærgårdens avlsvædder

Thor – Kirsebærgårdens avlsvædder

Jeg lærer hele tiden nyt. Den 2. oktober var jeg på vædderauktion på Fyn for at finde en smuk avlsvædder til mine ti smukke får. Det blev Thor der blev den heldige.

Den flotte fyr på billedet skal være far til forårets lam – det er både sjovt og spændende at være blevet fåreavler.

yoga workshop

Yoga i efterårsferien

Sarath Chandra kommer igen til Kirsebærgården og laver sin skønne yoga. Det gør han fra lørdag den 15. oktober til og med lørdag den 22. oktober, undtagen mandag og tirsdag. Det er kl. 8 – 9.15 og det koster 125,- pr. gang – eller du kan købe klippekort 5 klip for 600,-
Tilmelding på sms 31185993 senest dagen før kl. 20.

Vandretur på Kirsebærgården

Vandretur – fugle, planter og suppe på Kirsebærgården

Kirsebærgården har igen inviteret Gunni Ærtebjerg, der er biolog og Kirsten Thomsen, der er biologilærer til at guide en vandretur på Nakkehalvøen. Denne gang forbi Slettermose Overdrev til Hov Vig.
De fortæller om landskabet, dets historie og natur. Undervejs fortæller de også om de planter, vi støder på, og hvad de kan bruges til. I Hov Vig ser vi på hvilke fugle, der raster her. Måske er havørnene på besøg, og man ved aldrig, hvad der ellers kan dukke op. Husk at tage kikkert med.

Efter turen serverer Kirsebærgården suppe og friskbagt brød. Der kan købes drikkevarer. Og for de der har lyst, viser Birgitte rundt på Kirsebærgården.

Det er søndag den 16. oktober kl. 10. Vandreturen varer ca. 2 timer.
Tilmelding er ikke nødvendig. Pris 120,- for guidet vandretur og suppe m. brød. Børn u. 12 år halv pris.

Personlig kommunikation

Den 26. og 27. oktober holder jeg for første gang mit populære kursus Personlig Kommunikation på Kirsebærgården. Det afholdes også i København og i Århus og nu i Odsherred som internat.

Jeg giver 15% last minute rabat på kurset den 26. og 27. oktober.

Communication Boot Camp

Communication Boot Camp

Konsulenthuset Promentum kommer til Kirsebærgården den 24. og 25. oktober for at lave Communication Boot Camp for dem der skal præsentere knivskarpt og fængende på engelsk. Der er få ledige pladser tilbage.

Læs mere om kurset her.

Improdans på Kirsebærgården

Improdans 30. oktober – vil du med?

Søndag eftermiddag den 30. oktober kl. 16-18 kommer Kirsten Ribert Larsen og en flok andre mennesker og danser sammen. Vi danser improvisatorisk dans til musik der inspirerer til forskellige bevægelsesmønstre. Der er ikke tale om undervisning i et særligt dansekoncept men en invitation til at danse med andre der kan lide at danse. Kirsten guider danserne i gang og det kræver ikke nogen forudsætninger. Jeg skal helt sikkert være med – skal du?
Det koster 80,- og du kan tilmelde dig hos Kirsten på kirla@odsherred.dk

Nyslagtede berberiænder

Nyslagtede berberiænder 20. oktober

I næste uge slagter vi ænder. Det er lækre kødfulde berberi ænder der har gået under åben himmel siden de blev klækket i foråret. De bliver slagtet den 20. oktober og kan afhentes ferske på gården den 20. og 21. oktober. Derefter ryger de i fryseren. Prisen er 100,- pr. kg. De vejer omkring 4 kg. Det er sidste hold inden jul og her i huset er det juleænderne. Jeg har blot 8 stk. tilbage. Ænderne skal afhentes inden den 10. november.
Du kan bestille på info@kirsebaergaarden.com 

Retrætedage i november

Retrætedage i november

Vi laver retræte på Kirsebærgården tre uger om året. I de uger kan man vælge at komme for at være i stilhed ml. 3-7 dage. Nogen kommer for at få fred og ro til en arbejdsgave og andre for at trække stikket helt og blot være med sig selv i stilhed i et fællesskab med andre. Retrætedagene giver dig mulighed for at være med dig selv, fordybe dig i blot at være tilstede med fuld opmærksomhed. Birgitte har en grundig samtale med alle inden start. Næste retræte er dagene 31. oktober – 6. november.

Læs mere her.

Kirsebærgården har fået ny hjemmeside

Kirsebærgården har fået ny hjemmeside

Vi har længe skulle udvide vores website med flere billeder af værelser og faciliteter. Frederik, min søn kom mig i forkøbet i sommer og han har som en overraskelse lavet et nyt site til Kirsebærgården. Det er blevet så flot – Tak, min skat!

PS. mobilversionen er klar i næste uge

Se hjemmesiden her.