haven

4.-6. april 2023 Yoga, meditation og stilhed m. Rikke Berg

Kirsebærgården Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sjælland

Retreatbeskrivelse:

3 dage med nærvær, egenomsorg og dejlig mindful yoga. Du bliver guidet igennem alt, forkælet og kommer helt sikkert hjem med mere taknemmelighed og balance. Dagene vil have flere perioder med stilhed.

På dette retreat har vi fokus på fordybelse, nærvær og egenomsorg gennem yoga, mindfulness, meditationer og åndedræts træning.

Kraftfuldt, men alligevel afslappende.
Styrkende både fysisk og mentalt.
Opnå balance igennem mindfulness, åndedrætsøvelser og masser af dejlig yoga, både igennem milde stræk og graduerede power øvelser efter niveau.

Både Yoga og Mindfulness går ud på at finde styrken i dig selv, i din krop og i dit sind. Yoga er de fysiske øvelser. Mindfulness er mental og nærværstræning, primært igennem meditation og åndedrætsøvelser.  Sammen er de det styrkende for dit “jeg”, dit selvværd og din selvfølelse. Du får samtidig masser af både fysisk træning og omfavnende stræk, som din krop vil elske.

Alle kan deltage uanset tidligere erfaring indenfor yoga og mindfulness. Alle vil både mentalt og fysisk få et omfavnende skub til at gå vinteren i møde mere balanceret og taknemmelig.

Program:
Tirsdag vil der være indtjekning fra kl 14:00-16:00”.

Program kører fra tirsdag kl 16-21:00, onsdag kl 8:00 – 20:00, tors kl 8:00 – 14:00

Indimellem har vi god tid til at blive forkælet med lækre vegetariske retter og hygge pauser. Der indlægges også en 3 timers lang pause onsdag eftermiddag til en eventuel vandre eller badetur.

Programmet indeholder yoga, mindfulness, meditationer og afspænding. Programmet tilpasses vejret, og vi håber at have sansetræning i naturen.

Alle kan deltage uanset tidligere erfaring. Forskellige niveauer af øvelser tilpasses holdet og alle garanteres at få noget med hjem til både krop og sjæl.

Stilhed
I løbet af retreatet er der perioder i stilhed. Det giver os muligheden for at støj forsvinder, og dermed skaber bedre rammer for at komme i vores naturlige tilstand af indre ro og glæde. For nogle kan det i starten virke lidt akavet og måske endda lidt provokerende at skulle i stilhed – men for langt de fleste bliver det i løbet af stilhedsperioden en rigtig dejlig oplevelse man ønsker at vende tilbage til igen og igen. Alt bliver guidet med omsorg undervejs og alle kan deltage.

Yoga
I yogaen inddrages forskellige yogaformer fra både Hatha, Flow og Yin for at krop og sind kan inspireres fra forskellige vinkler. Vi arbejder med Yang energi igennem styrkende positioner fra primært hatha yoga og med mere blid Yin energi igennem dejlige stræk og åndedræt inspireret fra yin og flow yoga. Alle øvelser kombineres med mindful fokus på nærvær, sanser og åndedræt. Alt bliver guidet med omsorg undervejs og alle kan deltage.

Meditation
Vi arbejder med meditationerne som grund teknikken i mindfulness igennem åndedræt, nærvær og sansetræning. Vi mediterer både guidet og uguidet, med og uden mantraer. Vi bevæger os mindfuldt og meditativt igennem mindful walking og mindful eating. Alle kan deltage og erfaringen er, at 3 dage med dette nærværsfokus får dig i langt bedre kontakt med din egenomsorg og bliver meget vigtig for at tone ned for den indre kritiker, de fleste kender.

Underviser: Rikke Berg
Bach.Psyk, Coach og Børnerådgiver.
Yogalærer. Uddannet i Hatha og Astanga yoga på Bali.
Mindfulness Instruktør fra Thailand og Danmark

Indkvartering:
Kirsebærgården er et fredfyldt kursus- og retrætested midt i Odsherreds smukke natur.
Roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for tilbagetrækning og fordybelse. Her er højt til loftet i mere end én forstand.

Værelserne er fordelt på stueetagen og førstesalen, alle med fin udsigt. De er nyrenoverede og enkelt indrettede.

I stueetagen er der to baderum og to toiletter og på 1. sal ét toilet.
Naturen er i fokus på Kirsebærgården, både på grunden med de mange små naturrum og mulighed for gåture i hele området omkring Hov Vig og Nakke. Her er smukt, fredeligt og med masser af dyre- og fugleliv omkring.

Der er også mulighed for at overnatte i glamping-telt. Både enkelt eller dobbeltsengs mulighed.

Adresse: 
Kirsebærgården
Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sjælland     ​

Maden: 
Skriv endelig hvis du har allergi eller andre nødvendige hensyn.
Så gør vi alt for at imødekomme dine ønsker.

Tilmeldingsfrist: Så længe pladser haves

Priser:
Dobbeltværelse/ glamping: 4.500,00 kr.
Enkeltværelse/ glamping : 5.000,00 kr.

Rabat til studerende og pensionister: 25%

Inkl. i prisen:

  • Undervisning
  • Materialer
  • Mad
  • Overnatning

Ekskl. i prisen:

  • Transport til og fra kursus lokation
  • Sengelinned og håndklæder. Kan lejes for 100,- kr.
  • Vildtmarksbad og sauna, 300,- kr. (Afhængig af nok interesserede til opstart. Skriv gerne ved tilmelding om interesse for dette)

Minimum antal deltagere: 
Gennemførelse ved minimum 8 deltagere.
Der gives besked, så snart det er muligt, dog senest 1. september.

Transport:
Vi er behjælpelige med at arrangere fællestransport fra København eller afhentning på nærmeste tog station, Nykøbing Sjælland.

Betaling:
Depositum på 1.000,00 kr. indbetales ved tilmelding. Resterende kursusbeløb indbetales inden d. 15. marts 2023

Betaling sker via mobilepay til 2999 3400 eller bank overførsel til Danske Bank, reg.nr: 3409 kontonr: 11989187.

Når jeg har modtaget dit depositum, er du sikret en plads.

Afbestillingsbetingelser:
Der gives som udgangspunkt ikke penge tilbage, men du er velkommen tili enten at overdrage din plads til en anden eller konvertere til et gavekort til andre ydelser hos SoSimple.

Rejsegarantifonden:
Dette retreat betragtes af Rejsegarantifonden som et sammensat rejseprodukt. Rikke Juul Berg er ikke registreret i Rejsegarantifonden og retreatet er derved ikke omfattet fondens dækning ved evt. konkurs. ​

Ønsker du mere information om rejsen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke. Se mere på hendes profil her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nyhedsbrev

Kirsebærgården

Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sjælland

Find vej

Kirsebærgården

Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sjælland

Find vej

Kontakt

info@kirsebaergaarden.com
40 46 76 95

Kontakt

info@kirsebaergaarden.com
40 46 76 95

Følg med

Instagram
Facebook

Følg med

Instagram
Facebook