Gården

Helhed, bæredygtighed og hjemlighed er nøgleordene i Kirsebærgårdens indretning. Både inde og ude er der tænkt over detaljerne, så den særlige stemning går igen overalt.

Værelserne

Mirabelle, Mynte, Røllike, Hyldeblomst, Hvidtjørn, Slåen, Vildrose og Valmue er navnene på vores 8 værelser. Værelsernes navne, farver og indretning er inspireret af nogle af de urter og frugter der vokser naturligt i området.

Værelserne i Kirsebærgårdens indretning er renoveret enkelt og med respekt for den særlige stemning den gamle staldbygning med høfloft giver. Der er et dobbeltværelse i stueetagen, fem værelser på 1. sal samt to dobbeltværelser i hovedhuset.

Se værelserne og book

Morgenmaden

Hjemmelavet, økologisk morgenmad lavet af råvarer fra gården.

Når du er på dagskursus kommer du som regel til morgenmad på gården: Nybagte boller, æg i forskellige farver fra egne høns, ost og hjemmelavet marmelade af f.eks. hyldeblomst/citron, mirabelle eller rabarber. Til morgenmaden er der frisklavet kaffe eller te.

Fællesrummet og køkkenet

Hjertet i Kirsebærgårdens indretning – fællesrummet

Hjertet i huset og det første man møder når man kommer ind i det skofri område.
Vi er i den gamle kostald med de tykke mure, varme i gulvet og en skøn udsigt over området.
Det er her vi spiser og anretter mad. Der er et fuldt udstyret køkken til dem der selv ønsker at lave mad og man sidder bedst max 25-30 folk.
Der er altid god øko-kaffe og et udvalg af teer til rådighed for vores gæster.

Hyggeloungen

Husets absolut bedste udsigtspunkt til solnedgang og marker. Her er plads til 12-14 personer.

I hyggeloungen kan du sidde og læse, arbejde i grupper eller blot sidde i stilhed og nyde naturen fra de store vinduer i den gamle høloftslænge. Stole og små sofaer er flytbare, så I kan indrette jer som det passer til jeres gruppe.

Terrasserne

Kirsebærgårdens to terrasser gør det muligt at nå solen på alle tider af dagen. Der er en morgenterrasse og en terrasse til aftenstemning og solnedgang.

Kirsebærgårdens indretning er også tænkt igennem udendørs.
På nordsiden er vores morgensols terrasse, som også er helt perfekt i meget varmt vejr, hvor man bare ønsker sig skygge. Terrassen er omkranset af syrenhæk indtil gæsternes have med bænke.

Mod vest ligger den smukkeste udsigt du kan forestille dig – og den udsigt kan du nyde hele døgnet. Men især om aftenen, hvor solen er ved at gå ned, er der en helt særlig stemning på denne terrasse.