Skip to content
Christin

18.-21. maj 2023 – 3-dages silent retreat med Christin Illeborg

Christin Illeborg
Kirsebærgården Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sjælland

Tilmelding

Samatha og glæde – Et Nordic Dharma Retreat i stilhed med Christin Illeborg

Dato: 18-21 maj. Torsdag til søndag i Kr. Himmelfartsferien

Sted: Retreatcentret Kirsebærgården, Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sjælland

Pris:
Eget telt 2400,- + dana
Delt trippelværelse 3100,- + dana
Delt dobbeltværelse 3600,- + dana
Delt dobbeltværelse i glamping-telt 3600,- + dana
Eget enkeltværelse 5100,- + dana

Prisen dækker ophold og fuld forplejning. Der betales dana for undervisningen ved retreatets afslutning. (Du kan betale det du formår, afhængig af din økonomiske situation.) Læs om dana her

“Meditation starter med at give slip – og at gøre mindre”

TILMELDING SAMATHA OG GLÆDE RETREAT

HVEM KAN DELTAGE
Retreatet er åbent for alle med en seriøs interesse i meditation, indre velvære og integritet. Både nybegyndere og erfarne er velkomne på dette retreat, der tager udgangspunkt i Buddhas tidsløse vejledning og psykologi. Der vil særligt være fokus på aspekter af indre ro og glæde gennem vejledt praksis af *samatha- , mindfulness- og **bramavihara-meditationer. Retreatet bliver holdt i stilhed.

*Samatha: At samle og harmonisere sindet. Baner vejen for ro og glæde.
**Bramavihara: Kvaliteter af venskab, glæde, medfølelse og ligevægt.

OM INDHOLD
At føle sig hel, samlet og hjemme i sig selv er for mange en dyb længsel. Samtidig er det også en ressource vi kan trække på, når vi skal finde balance og integritet i en verden i konstant forandring. Når vi træner samatha meditation opdyrker vi en stabil mindfulness, der ikke så let punkteres af livets uforudsigelighed, og vores fornemmelse af tillid og tryghed bliver tydeligere. Herfra kommer glæden. En glæde der ikke er afhængig af udefra kommende succes.

Retreatet er en mulighed for at modtage dybdegående undervisning og praksisvejledning fra en erfaren meditationslærer.

FORM
Programmet vil veksle mellem siddende og gående meditationer, samt blid yogabevægelse. Vores formiddagspraksis vil være dedikeret til samatha-praksis og eftermiddagene til mindfulness- og bramavihara-praksis. Der gives en dharmatalk hver aften og der vil være et enkelt gruppe tjek ind fredag eller lørdag. Har du brug for personlig vejledning, vil du kunne få en kort samtale med Christin undervejs. Retreatet holdes i stilhed, således at et vedvarende nærvær og naturen omkring os kan bringe vores system i balance. Midt på dagen er der en periode med tid til hvile, refleksion og egen proces. Den første aften vil der blive givet en grundig indføring i retreatets form og program inden stilheden starter.

PROGRAM
Med forbehold for mindre ændringer.

Torsdag
15.00-19.00 Ankomst
18.00 Middag
19.00 Åbnings-talk og meditation

Fredag og lørdag
7.00 Guidet Yoga og Meditation i stilhed
8.00 Morgenmad
9.30 Formiddagspraksis
12.30 Frokost. Gåtur, hvile, egen refleksion
14.30 Eftermiddagspraksis
18.00 Aftensmad
19.00 Talk og meditation
21.30 Egen praksis

Søndag
7.00 Guidet Yoga og Meditation i stilhed
8.00 Morgenmad
9.30 Formiddagspraksis
11.00 Afslutning og dana-talk
12.00 Pakke og oprydning
13.00 Frokost
14.00 Farvel og på gensyn

Retreatet åbner torsdag kl 19 i salen, men du er velkommen fra kl. 15. Det giver dig tid til at ankomme i ro og mag, finde dit værelse, indrette dig, nyde de smukke omgivelser og hilse på hinanden. Der er en let middag kl. 18 og kl. 19 åbner vi retreatet i meditationssalen, hvorefter stilheden begynder. Stilheden holdes indtil søndag kl 11 og retreatet slutter kl 14.

TRANSPORT TIL KIRSEBÆRGÅRDEN
Du kan tilbyde/søge fælleskørsel via gruppen for Nordic Dharma Retreats på facebook. (Du bliver inviteret ind ved tilmelding.)
Adresse: Kirsebærgården, Slettermosevej 15, Nakke, 4500 Nykøbing Sjælland

MEDBRING
Sengelinned. Håndklæde. Tøj efter årstiden. Gode vandresko. Indendørssko eller sokker, huset er skofrit. Der er meditationsudstyr, yogamåtter, Back-Jack stole og almindelige stole til låns, men du er velkommen til at medbringe dit eget.

Jeg anbefaler at du ikke medbringer computer, litteratur/bøger, løbesko, projekter … eller andet der kan forstyrre stilheden og din indre opbygning af ro. Du kan slukke din mobiltelefon og give mit tlf 20638869 til dem derhjemme, der har brug for at komme i kontakt med dig, mens du er i stilhed.

MAD
Maden er vegetarisk, dejlig enkelt og velsmagende. Har du allergier vil vi gerne forsøge at komme det imøde, men vær indstillet på selv at medbringe egne fødevare, hvis det er for omfattende. Køkkenet har begrænset kapacitet.

CHRISTIN ILLEBORG
Dharmalærer i traditionen Indsigtsmeditation/tidlig buddhisme, yogalærer og uddannet inden for Mindfulnes-baseret kognitiv terapi. Christin har praktiseret meditation og buddhistisk psykologi siden 2001. I 2007 etablerede hun Nordic Dharma og har siden da undervist retreats, gruppeforløb og afholdt individuelle samtaler. Hun er uddannet MBKT Mindfulnesslærer hos Mark Williams Oxford. I 2022 gennemførte hun en Dharma-læreruddannelse hos Bodhi College som elev af Christina Feldman. Hun er en af grundlæggerne af Copenhagen Insight Meditation.

POLITIKEN SKRIVER …
Politiken var med på vores Kyndelmisse retreat. “Efter tre dage med stilhed og meditation på en svensk ødegård, tager du hjem med ro i sindet og lethed i hjertet.” Læs artiklen og se billeder her

Christin Illeborg
Meditationslærer og underviser
Telefon: 20638869
Mail: illeborg@mac.com

Vision

Nordic Dharma er dedikeret alle, der ønsker at skabe vej for ro, glæde og frihed. Christin underviser i en buddhistisk meditationstradition der kaldes for indsigtsmeditation og vipassana. Hun formidler essensen tilpasset vores nordiske livsvilkår. Nordic Dharma siden 2007.

Nyhedsbrev

Kirsebærgården

Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sjælland

Find vej

Kirsebærgården

Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sjælland

Find vej

Kontakt

info@kirsebaergaarden.com
40 46 76 95

Kontakt

info@kirsebaergaarden.com
40 46 76 95

Følg med

Instagram
Facebook

Følg med

Instagram
Facebook