Skip to content
Profilbillede - Yoga

3.-5. marts 2023 – Yoga, mindfulness og sansevandring i naturen m. Kate Mohadjer

Kate Mohadjer
Kirsebærgården Slettermosevej 15 4500 Nykøbing Sjælland

Tilmelding

Dette bliver den skønneste weekend i selvforkælelsens navn, hvor der vil være de helt rette rammer til at opleve ro og forbindelse med kroppen og sindet på det idylliske sted på Strandgården.

Du vil opleve et par fantastiske dage, hvor vi vil bruge åndedrættet, kroppen og vores sanser til at skabe bevidsthed. En bevidsthed, som vil hjælpe dig med at være opmærksom på kroppens og sindets tilstand – og dermed bedre kan tage vare på dig selv.

Jeg vil gerne i denne weekend arbejde med bevidstheden på dig selv. Vække dine sanser, så du bliver bedre til at mærke efter, om noget er godt eller skidt for dig. For på den måde kan du netop lære at stoppe op i tide og så ændre dine tanker og dine handlinger – til noget, som er sundere og giver bedre mening for dig. Det gør vi med yoga, vejrtrækning, mindfulness og naturen.

Hatha Morgenyoga om morgenen:

Vi vækker kroppen med Hatha yoga, som er den klassiske yogaform. Her er en balance mellem styrke og smidighed og med stor opmærksomhed på vejrtrækningen. Nogle af stillingerne vil være statiske og stillestående og andre af stillingerne vil være dynamiske, hvor vi netop bruger åndedrættet til at komme dybere ind i stillingerne.

Disse morgensessioner slutter af med 10-15 minutters afspænding

Yin Eftermiddagsyoga:

Yin yoga får dig heeelt ned i gear og hjælper både kroppen og hovedet med at give slip. Vi sidder flere minutter i hver stilling. Fysisk er yin yoga fantastisk til for alvor at slippe spændinger i bindevævet (bl.a. myoser) og løsne op for stive muskler og usmidige led. Mentalt trænes sindet i at stilnes og opgive de mange tanker og indre dialoger, som ofte kører i hovedet. Så yin yoga er også meget meditativt.

Mindful vandring – Sansevandring “Væk sanserne!”

Kirsebærgården ligger lige midt i skøn natur, som jeg vil tage jer med ud i og opleve med en mindful vandretur lørdag efter brunchen. Her vækker vi vores sanser, så vi lærer at være opmærksomme på vores omgivelser – og nyde dem. I stedet for hele tiden at være i vores hoveder med de famøse indre dialoger, hvor vi alt for ofte slet ikke er opmærksomme på alt det dejlige, der er omkring os. Naturen er ren medicin for både krop og sjæl – og den er svær at overdosere 🙂

Sauna og Vildmarksbad – og den kolde bruser 😉

Lørdag eftermiddag har du mulighed for at få den skønneste oplevelse af saunaens udrensende og beroligende egenskaber. Eller du kan tage en tur i vildmarksbadet og nyde det varme bad udenfor – uanset vejret. Og for de ekstra friske kunne det måske blive toppet med en skyller under den kolde bruser. Vekslen mellem meget koldt og meget varmt stimulerer hjerte-kar-systemet – men skaber også en sund stress i kroppen, som betyder, at kroppen lettere kan tackle udefra kommende stress på andre tidspunkter i livet. Men det er selvfølgelig helt frit, hvordan eller hvor meget du ønsker at gøre brug af disse muligheder.

Tag med på en weekend, hvor du bliver forkælet og genopladet – noget som både din krop og din sjæl helt sikkert vil takke dig stort for 🙂

Programmet for weekenden:

Fredag:

Kl.

15.00-16.00 Ankomst og indkvartering

16.00 Samling og velkomst i Yogasalen

16.30-18.00 Yin Yoga i Yogasalen – med afspænding/meditation – at være med det, der er

18.30 Lækker vegetarisk middag

20.00 En lille aftentur ude og se på aftenhimlem – afhængigt af vejr og vind

Lørdag:

Kl.

07.30-9.00 Morgen Hatha Yoga i Yogasalen – ”Væk din krop og dit åndedræt” – Meditation/afspændning

09.30 Dejlig morgenmad – vegetarisk – hjemmelavet

10.30-13.00 Mindful vandring – ”Væk dine sanser” og forbind dig med naturen

13.00 Mellemmåltid – Boller/kage/grønt/frugt – The og Kaffe

13.30-16.30 Sauna og Vildmarksbad og Kold bruser – hvis lyst

Egen tid – Nyd den skønne have og de fantastiske omgivelser – eller måske en god bog på værelset eller én af de hyggelige kroge i huset eller i haven.

16.30-18.00 Yin Yoga i Yogasalen – med afspænding/meditation – at være med det, der er

18.30 Lækker vegetarisk middag

20.00 En lille aftentur – afhængigt af vejr og vind og stemning

Søndag:

Kl.

08.00-9.30 Morgen Hatha Yoga i Yogasalen – ”Væk din krop og dit åndedræt” – meditation/afspænding

10.00 Dejlig morgenmad – vegetarisk – hjemmelavet

11.00-12.00 Afrunding og Meditation – og tak for denne gang <3 Indkvartering: Kirsebærgården ligger i den skønneste natur lige midt i Odsherred ved Nykøbing Sjælland. På Kirsebærgården er der i alt 8 værelser, der benyttes som 4-sengs, 2-sengs eller enkeltværelser. Ingen af værelserne har eget toilet og bad. Toiletter og baderum findes på gangen. ​Prisen pr. person: Enkeltværelse m. bad/toilet på gangen 4.675,00 kr. Delt dobbeltværelse - to separate senge - m. bad/toilet på gangen 4.350,00 kr. Delt 4-sengsværelse - 4 separate senge - m. bad/toilet på gangen 3.975,00 kr. Tilmelding: https://innersmileyoga.dk/yogaretreat-paa-kirsebaergaarden-nyk-sj-d-3-5-marts-2023/ Om underviseren: Mit navn er Kate og er 52 år og har dyrket yoga i nu 24 år og undervist i yoga i 8 år. De 3 yogaformer, som jeg har taget til mig er: hatha yoga, yin yoga og MediYoga (medicinsk yoga). De kan alle noget godt og meget forskelligt og jeg kan godt lide at tilpasse yogaen til de forskellige formål og stemninger. Jeg underviser i yoga på virksomheder og afholder jævnligt yogaretreats i Danmark og ind i mellem i udlandet også. Udover yoga, så har jeg min egen klinik, hvor jeg arbejder som hypnose- og psykoterapeut og hjælper mennesker med stress og angst og andre udfordringer. Jeg glæder mig til at være sammen med dig og resten af holdet til en skøn og genopladende weekend! Glade yogahilsner Kate Yogalærer i Hatha, Yin og MediYoga Tlf: +45 6038 8782 e-mail: mail@innersmileyoga.dk website: www.innersmileyoga.dk

Nyhedsbrev

Kirsebærgården

Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sjælland

Find vej

Kirsebærgården

Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sjælland

Find vej

Kontakt

info@kirsebaergaarden.com
40 46 76 95

Kontakt

info@kirsebaergaarden.com
40 46 76 95

Følg med

Instagram
Facebook

Følg med

Instagram
Facebook